NL/EN
Officiële Max Verstappen Tribune Boek eenvoudig en snel +31 (0) 85 90 23 674

ALLEEN BIJ ONS BESTEL JE TICKETS VOOR DE OFFICIËLE MAX VERSTAPPEN TRIBUNE IN OOSTENRIJK

Flag_Hun

 

Max Verstappen Orange West Tribune + Box € 229,00
Tickets GP Oostenrijk: 28-30 juni 2019
 • Max Verstappen Orange West Tribune Spielberg
 • Speciale tribune gereserveerd voor Max Verstappen fans
 • Fantastisch zicht op de actie
 • Mis niets van de actie dankzij het tv-scherm
 • Genummerde zitplaatsen
Max Verstappen PREMIUM Box
 • Limited edition Max Verstappen metalen box
 • Max Verstappen lanyard met tickethouder
 • Max Verstappen infoboekje
 • Max Verstappen oranje support t-shirt
 • Official Red Bull Racing gymbag en mok

 

UITVERKOCHT

Beleef het samen op de Max Verstappen Premium Tribune

Beleef het samen op de Max Verstappen Orange West Tribune

Op de officiële Max Verstappen Orange West Tribune in Oostenrijk zit je van vrijdag 28 juni t/m zondag 30 juni 2019 drie dagen lang met je neus bovenop de actie. Je hebt toegang tot de (onoverdekte) zittribune, secties O en P van de Verlängerung van de Red Bull tribune, nabij de F1 Village met F1 Fan Zone. Vanaf deze tribune kun je een groot gedeelte van het circuit overzien. 

Tijdens de door Max gewonnen race in 2018 was de sfeer op de Red Bull Ring grandioos. Voor de vele fans een onvergetelijke beleving. Beelden daarvan gingen de hele wereld over. 

Tickets voor de Max Verstappen Orange West Tribune in Oostenrijk zijn nu verkrijgbaar via Verstappentravel.nl, dus grijp snel je kans!

 • Max Verstappen Orange West Tribune Spielberg

 • Speciale tribune gereserveerd voor Max Verstappen fans

 • Fantastisch zicht op de actie

 • Mis niets van de actie dankzij het tv-scherm

 • Genummerde zitplaatsen

Dit block is niet van toepassing

Max Verstappen Premium Box

Bij ieder ticket voor de Max Verstappen Orange West Tribune ontvang je een speciale Max Verstappen Premium Box met exclusieve inhoud. Deze limited edition metalen box is jouw start van de aanloop naar een geweldig weekend op de Red Bull Ring in Oostenrijk. 

Met deze speciaal geselecteerde Max Verstappen en Red Bull Racing producten reis je goed voorbereid af naar Spielberg; alle relevante informatie lees je in het samen met Max tot stand gekomen infoboekje. Bovendien kun je ter plekke op het circuit in stijl voor de dag komen met een origineel oranje Max Verstappen support t-shirt en Red Bull Racing rugzak. 

Inhoud exclusieve Max Verstappen Premium Box: 

 • Limited edition Max Verstappen metalen box

 • Max Verstappen lanyard met tickethouder

 • Max Verstappen infoboekje

 • Max Verstappen oranje support t-shirt

 • Official Red Bull Racing gymbag en mok

TavelVerstappenOranje

Praktische Informatie

Een ticket bestellen via Verstappentravel.nl verzekert je van een plaats op de originele Max Verstappen Tribune. Organiseer dit Grand Prix-bezoek tot in de puntjes door ook te denken aan vervoer en verblijf. Deze zaken regel je zelf; wij geven slechts een aantal tips. Zorg dat je op tijd vertrekt en voldoende spullen meeneemt. Een oranje support t-shirt krijg je van ons.

Accommodaties

In de omgeving van het circuit de Red Bull Ring in Spielberg (Oostenrijk) zijn verschillende campings. Boek een van de officieel aangewezen campings via GP Ticket Shop.

Reizen

De luchthaven van Graz ligt op 85 kilometer van het circuit in Spielberg en de internationale luchthaven van Wenen ligt op 200 kilometer. Vanuit Wenen rijden tijdens het Formule 1-weekend bussen en extra treinen naar het circuit.

Met de trein reis je het beste naar het Station Knittelfeld. Voor meer informatie over de treinreis in Oostenrijk kun je het beste kijken op de website van de Oostenrijkse Spoorwegen via ÖBB. Vanuit Knittelfeld rijden tijdens het Formule 1-weekend shuttle bussen naar het circuit.

Met de auto is de Red Bull Ring snel en makkelijk bereikbaar. Vanuit München is het ongeveer 4,5 uur rijden en vanuit Nederland ongeveer 10 à 11 uur (zonder stops). Parkeren bij het circuit is gratis en goed geregeld, echter is het er erg druk. Zorg dat je er op tijd bent. De organisatie adviseert om vóór 07.30 uur in Spielberg te zijn.

Activiteit Dag Tijdstip (lokaal)
1e Vrije training vrijdag 28 juni 2019 11:00 - 12:30 uur
2e Vrije training vrijdag 28 juni 2019 15:00 - 16:30 uur
3e Vrije training zaterdag 29 juni 2019 12:00 - 13:00 uur
Kwalificatie zaterdag 29 juni 2019 15:00 - 16:00 uur
Race zondag 30 juni 2019 15:10 - 17:00 uur
Podium zondag 30 juni 2019 +/- 17:00 uur 

FAQ

Wie is Verstappentravel.nl?

Verstappentravel.nl is de enige officiële website die tickets aanbiedt voor de Max Verstappen Tribune. Wij werken als enige rechtstreeks voor Max Verstappen en Verstappen Management. Verstappentravel.nl houdt kantoor in hetzelfde pand als waar de officiële Max Verstappen store is gevestigd.

Wat zijn de mogelijkheden voor kinderen tot en met 14 jaar?

Voor kinderen tot en met 14 jaar kan voor € 49,95 een ticket worden besteld. Bij dit ticket is eveneens een exclusieve Max Verstappen Premium Box gevoegd. Per ticket voor volwassenen kan één kinderticket verkregen worden. Om de leeftijd van het kind te controleren, is hij/zij verplicht een legitimatiebewijs mee te nemen naar het circuit. Beslissend voor de hoogte van de ticketprijs is de leeftijd van het kind bij aanvang van het GP-weekend (28 juni 2019) en niet het moment van aanschaf.

Wanneer worden de tickets verzonden?

Na het plaatsen van een bestelling kan het even duren voordat deze wordt verzonden. De indeling van de tribune is bijvoorbeeld nog niet definitief of wij wachten nog op de laatste bijbehorende producten. Bestellingen worden op diverse vaste momenten verzonden. Uiterlijk 4 weken voor aanvang van de GP van Oostenrijk 2019 ontvang je de tickets inclusief bijbehorende producten. Voorafgaand aan de (aangetekende) verzending ontvang je van ons een e-mailbericht met een link naar de track & trace code.

Worden de MV Premium Box en het support t-shirt eerder verzonden?

Je ontvangt de MV Premium Box en het support t-shirt tegelijk met het ticket: zie "Wanneer worden de tickets verzonden?"

Waar kan ik met de auto parkeren?

Afhankelijk van de kleur ticket word je verwezen naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats. Bezoekers kunnen gratis parkeren. Zorg ervoor dat je op tijd bent.

Ik ben al eerder dan 4 weken voor de Grand Prix op vakantie, wat nu?

Het is goed mogelijk dat het ticket en toebehoren eerder worden verstuurd. Het is verstandig om ons op de hoogte te brengen zodat wij samen kunnen kijken naar alternatieven. Zie onze contact pagina.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij elke bestelling rekenen wij verzendkosten. Dit is voor het afhandelen van de tickets en het (aangetekend) versturen van de producten. Verzendkosten bedragen binnen Nederland € 8,50.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja, na verzending ontvang je een e-mail met een link naar de track & trace code om de bestelling te kunnen volgen. Verzenden gebeurt aangetekend.

Ik woon in het buitenland, kunnen jullie daar ook bezorgen?

Wij verzenden enkel naar een adres in Nederland, België of Luxemburg.

Hoe geef ik een adreswijziging door?

Stuur een e-mail naar: info@verstappentravel.nl met het oude adres, het ordernummer, het e-mailadres (gebruikt bij de bestelling) en het gewenste nieuwe adres. De adreswijziging is pas verwerkt bij ons wanneer je een bevestiging hebt ontvangen.

Ik ben overdag niet thuis. Kan ik mijn pakket ook op mijn werk laten bezorgen?

Het is mogelijk een ander afleveradres te kiezen.

Ik ben mindervalide. Zijn er aangepaste faciliteiten voor mij?

De tribune waarvoor wij tickets verkopen is helaas niet rolstoeltoegankelijk en er zijn geen plaatsen voor mindervalide bezoekers. Mogelijkheden voor mindervalide bezoekers kun je vinden op de website van het evenement (https://www.projekt-spielberg.com).

Wat mag ik meenemen het circuit op?

De organisatie van het evenement bepaalt welke zaken er wel of niet het circuit op mogen. Zie voor meer informatie: https://www.projekt-spielberg.com

Mag ik ook op het staanplaatsgedeelte komen?

Ja, de tribunekaart is een toegangskaart tot het circuit met daarbij een zitplaats op de desbetreffende tribune. Met deze kaart mag je dus ook in het staanplaatsgedeelte komen.

Ik koop meerdere tickets voor volwassenen en of kinderen. Zitten wij naast elkaar?

Bij genummerde plaatsen zorgen wij ervoor dat de bestelde kaarten in dezelfde order opeenvolgende zitplaatsen toegewezen krijgen. Doorgaans is dit naast elkaar, maar het kan ook overgaan in een volgende rij. In uitzonderlijke situaties kan hiervan afgeweken worden, dit doen wij dan altijd in overleg.

Kan ik zelf aangeven waar ik wil zitten op de tribune?

De Orange West Tribune heeft genummerde plaatsen en hier is het niet mogelijk zelf aan te geven waar je wilt gaan zitten. Wij zorgen ervoor dat tickets in dezelfde bestelling zitplaatsen bij elkaar zijn. Doorgaans is dit naast elkaar, maar het kan ook overgaan in een volgende rij. In uitzonderlijke situaties kan hiervan afgeweken worden, dit doen wij altijd in overleg.

Moet ik een account aanmaken om een bestelling te plaatsen?

Nee, je kunt ook zonder een account een bestelling plaatsen. Het voordeel van het aanmaken van een account is wel dat je een overzicht van jouw (eerdere) bestellingen hebt.

Als ik een bestelling voor tickets heb geplaatst, kan ik die dan ontbinden/herroepen?

Als je een bestelling voor tickets hebt geplaatst, is het niet mogelijk om de bestelling te ontbinden/herroepen, omdat het tijdsgebonden tickets betreft.

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS ALS EERSTE