Klik HIER voor het laatste nieuws m.b.t. Oostenrijk, Hongarije en België 2020!

Officiële Max Verstappen Tribune Boek eenvoudig en snel +31 (0) 85 90 23 674

Nieuws m.b.t. GP Oostenrijk 2020
(Laatste update: 14 mei 2020)

Vanmiddag heeft de organisatie van de GP in Oostenrijk officieel bevestigd dat de Oostenrijkse Grand Prix, die plaatsvindt in het weekend van 3 – 5 juli 2020, dit jaar zonder publiek zal worden verreden.

Iedereen die een order heeft geplaatst met tickets voor één van onze Max Verstappen Tribunes in Oostenrijk heeft op 14 mei een e-mail van ons ontvangen. Niet ontvangen? Check je spam of ongewenste e-mail!


Nieuws m.b.t. GP Hongarije 2020
(Laatste update: 11 mei 2020)

Zoals jullie wellicht al gehoord hebben via de officiële kanalen heeft de organisatie van de GP van Hongarije besloten dat de enige manier om de Grand Prix op de Hungaroring door te laten gaan, is deze plaats te laten vinden achter gesloten deuren.
Natuurlijk staat Verstappen Travel achter deze beslissing, het gaat tenslotte om de gezondheid van ons allemaal.

Iedereen die een order heeft geplaatst met tickets voor onze Max Verstappen Tribune in Hongarije heeft op 11 mei een e-mail van ons ontvangen. Niet ontvangen? Check je spam of ongewenste e-mail!


Nieuws m.b.t. GP België 2020
(Laatste update: 8 juni 2020)

Vandaag is bekend gemaakt dat de Waalse Regering akkoord heeft gegeven om de GP van België op 30 augustus, achter gesloten deuren, doorgang te laten vinden.

Natuurlijk staat Verstappen Travel achter deze beslissing, het gaat tenslotte om de gezondheid van ons allemaal.

Iedereen die een order heeft geplaatst met tickets voor onze Max Verstappen Tribune of voor het Bronze gedeelte in België heeft op 8 juni een e-mail van ons ontvangen. Niet ontvangen? Check je spam of ongewenste e-mail!