Klik HIER voor het laatste nieuws m.b.t. Oostenrijk, Hongarije en België 2020!

Officiële Max Verstappen Tribune Boek eenvoudig en snel +31 (0) 85 90 23 674

ALLEEN BIJ ONS BESTEL JE TICKETS VOOR DE OFFICIËLE MAX VERSTAPPEN TRIBUNE IN OOSTENRIJK

Flag_OOS

 

Max Verstappen Premium Tribune + Box € 269,00
Tickets GP Oostenrijk: 3-5 juli 2020
 • Max Verstappen Premium (Nord) Tribune Spielberg
 • Speciale tribune gereserveerd voor Max Verstappen fans
 • Overdekte en genummerde zitplaatsen
 • Uniek zicht op de baan en actie
 • Inclusief Premium Box en kans op unieke prijzen
Max Verstappen PREMIUM Box*
 • Limited edition Max Verstappen metalen box
 • Max Verstappen oranje support t-shirt*
 • Max Verstappen lanyard met tickethouder
 • Verstappen Travel keyring
 • Verstappen Travel gymtas
Maak kans op unieke race items van max
 • Gesigneerde Red Bull Racing (replica) helm
 • Gesigneerde Red Bull Racing race overall
 • Gesigneerde Red Bull Racing race schoenen
 • Gesigneerde Red Bull Racing handschoenen
 • Gesigneerde Red Bull Racing nomex top
 • Gesigneerde Red Bull Racing balaclava

MAAK daarnaast kans OP

 • 2 x Meet & greet met Max Verstappen, voor 2 personen, plus een Paddock Tour!
 • 3 x Paddock Tour voor 2 personen, met een rondleiding door de F1-paddock en bezoek aan de Red Bull Racing pitbox!
 • 10 x Door Max gesigneerd 1:2 schaalmodel van zijn 2020 helm.

* = Inhoud van de Premium Box en afbeeldingen zijn onder voorbehoud. / T-shirt is alleen op de Red Bull Ring af te halen.

Tot en met 31/12 ontvang je een VROEGBOEKKORTING VAN 10%, dus grijp snel je kans!

UITVERKOCHT

Beleef het samen op de Max Verstappen Premium Tribune

Beleef het samen op de Max Verstappen Premium Tribune

Op de officiële Max Verstappen Premium (Nord) Tribune in Oostenrijk zit je van vrijdag 3 juli t/m zondag 5 juli 2020* drie dagen lang met je neus bovenop de actie. Je hebt toegang tot de overdekte zittribune Nord, waar je zicht hebt op het rechte stuk en de bocht waar de F1-bolides vol in de remmen gaan. Spectaculaire acties verzekerd.

Tijdens de door Max gewonnen race in 2018 was de sfeer op deze tribune grandioos en in 2019 werd dit fantastische feestje nog eens dunnetjes overgedaan. Aan de overkant is een groot TV scherm, zodat je niets van de actie hoeft te missen.

De 3.055 beschikbare tickets voor de Max Verstappen Premium (Nord) Tribune in Oostenrijk zijn exclusief verkrijgbaar via Verstappentravel.nl, dus grijp snel je kans!

10% VROEGBOEKKORTING TOT EN MET 31 DECEMBER 2019: VOLWASSEN TICKETS VAN € 299 VOOR € 269.

 • Max Verstappen Premium (Nord) Tribune Spielberg

 • Speciale tribune gereserveerd voor Max Verstappen fans

 • Overdekte en genummerde zitplaatsen

 • Uniek zicht op de baan en actie

 • Inclusief Premium Box en kans op unieke prijzen

kANS OP EXCLUSIEVE PRIJZEN ZOALS unieke RACE ITEMS VAN MAX

Met jouw ticket voor de officiële Max Verstappen Premium (Nord) Tribune, maak je kans op exclusieve toegang tot de wereld van Max Verstappen. In samenwerking met Max Verstappen en Red Bull Racing mogen we tijdens het GP-weekend van Oostenrijk 2 maal een meet & greet met Max Verstappen (voor 2 personen) en 3 maal een VIP Tour (voor 2 personen) door de Formule 1 Paddock - inclusief bezoek aan de Red Bull Racing pitbox - weggeven. Dichterbij kun je niet komen!

Daarnaast maakt iedereen met een ticket kans op unieke race items van Max. Win door Max gesigneerde memorabilia: 

 • Gesigneerde Red Bull Racing (replica) helm

 • Gesigneerde Red Bull Racing race overall

 • Gesigneerde Red Bull Racing race schoenen

 • Gesigneerde Red Bull Racing handschoenen

 • Gesigneerde Red Bull Racing nomex top

 • Gesigneerde Red Bull Racing balaclava

Elk van deze race items zal verloot worden onder de toeschouwers op de Max Verstappen Premium (Nord) Tribune!

Max Verstappen Premium Box

Bij ieder ticket voor de Max Verstappen Premium (Nord) Tribune ontvang je een speciale Max Verstappen Premium Box met exclusieve inhoud. Deze limited edition metalen box is jouw start van de aanloop naar een geweldig weekend op de Red Bull Ring in Oostenrijk. 

Met deze speciaal geselecteerde Max Verstappen producten reis je goed voorbereid af naar Spielberg. Bovendien kun je ter plekke op het circuit in stijl voor de dag komen met een origineel oranje Max Verstappen support t-shirt en Verstappen Travel gymtas. 

Inhoud exclusieve Max Verstappen Premium Box*: 

 • Limited edition Max Verstappen metalen box

 • Max Verstappen oranje support t-shirt*

 • Max Verstappen lanyard met tickethouder

 • Verstappen Travel keyring

 • Verstappen Travel gymtas

* = Inhoud van de Premium Box en afbeeldingen zijn onder voorbehoud. / T-shirt is alleen op de Red Bull Ring af te halen.

Extra2-570

Praktische Informatie

Een ticket bestellen via Verstappentravel.nl verzekert je van een plaats op de originele Max Verstappen Tribune. Organiseer dit Grand Prix-bezoek tot in de puntjes door ook te denken aan vervoer en verblijf. Deze zaken regel je zelf: wij geven slechts een aantal tips. Zorg dat je op tijd vertrekt en voldoende spullen meeneemt. Een oranje support t-shirt krijg je van ons.

GrandPrix.Camp – Official Partner Verstappen Travel

GrandPrix.Camp faciliteert als Official Partner van Verstappen Travel de ultieme race-ervaring voor Formule 1 en GP-fans door middel van front row racing camping tijdens de GP in Oostenrijk. Vlak achter de hoofdtribune van de Red Bull Ring op 5 minuten lopen van het circuit overnacht je midden tussen de actie. Met GrandPrix.Camp ga je voor het ultieme gemak: je accommodatie staat ingericht voor je klaar en je kunt zorgeloos genieten van een weekend lang plezier. Meer info en boeken: https://grandprix.camp

Accommodaties

In de omgeving van het circuit de Red Bull Ring in Spielberg (Oostenrijk) zijn verschillende campings waar je met je eigen tent, caravan of camper terecht kunt. Boek een van de officieel aangewezen campings via GP Ticket Shop.

Reizen

De luchthaven van Graz ligt op 85 kilometer van het circuit in Spielberg en de internationale luchthaven van Wenen ligt op 200 kilometer. Vanuit Wenen rijden tijdens het Formule 1-weekend bussen en extra treinen naar het circuit.

Met de trein reis je het beste naar het Station Knittelfeld. Voor meer informatie over de treinreis in Oostenrijk kun je het beste kijken op de website van de Oostenrijkse Spoorwegen via ÖBB. Vanuit Knittelfeld rijden tijdens het Formule 1-weekend shuttlebussen naar het circuit.

Met de auto is de Red Bull Ring snel en makkelijk bereikbaar. Vanuit München is het ongeveer 4,5 uur rijden en vanuit Nederland ongeveer 10 à 11 uur (zonder stops). Parkeren bij het circuit is gratis en goed geregeld, echter is het er erg druk. Zorg dat je er op tijd bent. De organisatie adviseert om vóór 07.30 uur in Spielberg te zijn.

Activiteit Dag Tijdstip (lokaal)
1e Vrije training vrijdag 3 juli 2020 11:00 - 12:30 uur
2e Vrije training vrijdag 3 juli 2020 15:00 - 16:30 uur
3e Vrije training zaterdag 4 juli 2020 12:00 - 13:00 uur
Kwalificatie zaterdag 4 juli 2020 15:00 - 16:00 uur
Race zondag 5 juli 2020 15:10 - 17:00 uur
Podium zondag 5 juli 2020 +/- 17:00 uur
Onder voorbehoud van het definitieve tijdschema van de FIA/FOM.

FAQ

Wie is Verstappentravel.nl?

Verstappentravel.nl is de enige officiële website die tickets aanbiedt voor de Max Verstappen Tribune. Wij werken als enige rechtstreeks voor Max Verstappen en Verstappen Management. Verstappentravel.nl houdt kantoor in hetzelfde pand als waar de officiële Max Verstappen store is gevestigd.

Wat zijn de mogelijkheden voor kinderen tot en met 14 jaar?

Voor kinderen tot en met 14 jaar kan voor € 49 een ticket worden besteld. Bij dit ticket is eveneens een exclusieve Max Verstappen Premium Box gevoegd. Per ticket voor volwassenen kan één kinderticket verkregen worden. Om de leeftijd van het kind te controleren, is hij/zij verplicht een legitimatiebewijs mee te nemen naar het circuit. Beslissend voor de hoogte van de ticketprijs is de leeftijd van het kind bij aanvang van het GP-weekend (3 juli 2020) en niet het moment van aanschaf.

Wanneer worden de tickets verzonden?

Na het plaatsen van een bestelling kan het even duren voordat deze wordt verzonden. De indeling van de tribune is bijvoorbeeld nog niet definitief of wij wachten nog op de laatste bijbehorende producten. Bestellingen worden op diverse vaste momenten verzonden. Uiterlijk 4 weken voor aanvang van de GP van Oostenrijk 2020 ontvang je de tickets inclusief bijbehorende producten (m.u.v. het t-shirt). Voorafgaand aan de (aangetekende) verzending ontvang je van ons een e-mailbericht met een link naar de track & trace code.

Worden de MV Premium Box en het support t-shirt eerder verzonden?

Je ontvangt de MV Premium Box tegelijk met het ticket: zie "Wanneer worden de tickets verzonden?". LET OP: het oranje support t-shirt kan alleen ter plekke op de Red Bull Ring, bij het Info Point van Verstappen Travel, afgehaald worden. 

Wanneer/hoe krijg ik het oranje support t-shirt?

LET OP: het oranje support t-shirt kan alleen ter plekke op de Red Bull Ring, bij het Info Point van Verstappen Travel, afgehaald worden. 

Wanneer worden de prijzen verloot?

Prijzen worden op verschillende momenten verloot. Een meet & greet en Paddock Tour bijvoorbeeld uiterlijk één week voor aanvang van de GP.  Andere prijzen zijn door Max gesigneerde race-items en deze prijzen worden uiterlijk binnen 1 maand na de race verloot. Alleen personen die via Verstappentravel.nl een ticket hebben gekocht, maken kans op de prijzen. Winnaars dienen het originele ticket met het winnende stoelnummer te kunnen overleggen om hun prijs in ontvangst te nemen.

Waar kan ik met de auto parkeren?

Afhankelijk van de kleur ticket word je verwezen naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats. Bezoekers kunnen gratis parkeren. Zorg ervoor dat je op tijd bent.

Ik ben al eerder dan 4 weken voor de Grand Prix op vakantie, wat nu?

Het is goed mogelijk dat het ticket en toebehoren eerder worden verstuurd. Het is verstandig om ons op de hoogte te brengen zodat wij samen kunnen kijken naar alternatieven. Zie onze contactpagina.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij elke bestelling rekenen wij verzendkosten. Dit is voor het afhandelen van de tickets en het (aangetekend) versturen van de producten. Verzendkosten bedragen binnen Nederland € 8,50.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja, na verzending ontvang je een e-mail met een link naar de track & trace code om de bestelling te kunnen volgen. Verzenden gebeurt aangetekend.

Ik woon in het buitenland, kunnen jullie daar ook bezorgen?

Wij verzenden enkel naar een adres in Nederland, België of Luxemburg.

Hoe geef ik een adreswijziging door?

Stuur een e-mail naar: info@verstappentravel.nl met het oude adres, het ordernummer, het e-mailadres (gebruikt bij de bestelling) en het gewenste nieuwe adres. De adreswijziging is pas verwerkt bij ons wanneer je een bevestiging hebt ontvangen.

Ik ben overdag niet thuis. Kan ik mijn pakket ook op mijn werk laten bezorgen?

De pakketten worden doorgaans 's avonds bezorgd. Het is ook mogelijk een ander afleveradres te kiezen. Wanneer u niet thuis bent laat de bezorger een briefje achter, een ander bezorgmoment kiezen is dan via internet mogelijk.

Ik ben mindervalide. Zijn er aangepaste faciliteiten voor mij?

De tribune waarvoor wij tickets verkopen is helaas niet rolstoeltoegankelijk en er zijn geen plaatsen voor mindervalide bezoekers. Mogelijkheden voor mindervalide bezoekers kun je vinden op de website van het evenement (https://www.projekt-spielberg.com).

Wat mag ik meenemen het circuit op?

De organisatie van het evenement bepaalt welke zaken er wel of niet het circuit op mogen. Zie voor meer informatie: https://www.projekt-spielberg.com

Mag ik ook op het staanplaatsgedeelte komen?

Ja, de tribunekaart is een toegangskaart tot het circuit met daarbij een (gereserveerde) zitplaats op de desbetreffende tribune. Met deze kaart mag je dus ook in het staanplaatsgedeelte komen.

Ik koop meerdere tickets voor volwassenen en of kinderen. Zitten wij naast elkaar?

Bij genummerde plaatsen zorgen wij ervoor dat de bestelde kaarten in dezelfde order opeenvolgende zitplaatsen toegewezen krijgen. Doorgaans is dit naast elkaar, maar het kan ook overgaan in een volgende rij. In uitzonderlijke situaties kan hiervan afgeweken worden: dit doen wij dan altijd in overleg.

Kan ik zelf aangeven waar ik wil zitten op de tribune?

De Premium (Nord) Tribune heeft genummerde plaatsen en hier is het niet mogelijk zelf aan te geven waar je wilt gaan zitten. Wij zorgen ervoor dat tickets in dezelfde bestelling zitplaatsen bij elkaar zijn. Doorgaans is dit naast elkaar, maar het kan ook overgaan in een volgende rij. In uitzonderlijke situaties kan hiervan afgeweken worden: dit doen wij altijd in overleg.

Moet ik een account aanmaken om een bestelling te plaatsen?

Nee, je kunt ook zonder een account een bestelling plaatsen. Het voordeel van het aanmaken van een account is wel dat je een overzicht van jouw (eerdere) bestellingen hebt.

Als ik een bestelling voor tickets heb geplaatst, kan ik die dan ontbinden/herroepen?

Als je een bestelling voor tickets hebt geplaatst, is het niet mogelijk om de bestelling te ontbinden/herroepen, omdat het tijdsgebonden tickets betreft.

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS ALS EERSTE