Klik HIER voor het laatste nieuws m.b.t. Oostenrijk, Hongarije en België 2020!

Officiële Max Verstappen Tribune Boek eenvoudig en snel +31 (0) 85 90 23 674

ALLEEN BIJ ONS BESTEL JE TICKETS VOOR DE OFFICIËLE MAX VERSTAPPEN TRIBUNE IN HONGARIJE

Flag_Hun

 

Max Verstappen Tribune + Box € 205,00
UITVERKOCHT: de Max Verstappen Tribune in Hongarije is uitverkocht!
Tickets GP HONGARIJE: 
31 juli t/m 2 AUG. 2020
 • Max Verstappen Tribune
 • Speciale tribune gereserveerd voor Max Verstappen fans
 • Genummerde zitplaatsen
 • Uniek zicht op de baan en actie
 • Inclusief Premium Box en kans op unieke prijzen
Max Verstappen PREMIUM Box
 • Limited edition Max Verstappen metalen box
 • Max Verstappen oranje support t-shirt
 • Max Verstappen lanyard met tickethouder
 • Verstappen Travel keyring
 • Verstappen Travel gymtas
MAAK DAARNAAST KANS OP
 • Paddock Tours voor 2 personen, met een rondleiding door de F1-paddock en bezoek aan de Red Bull Racing pitbox!

* = Inhoud van de Premium Box en afbeeldingen zijn onder voorbehoud. 

UITVERKOCHT

Beleef het samen op de Max Verstappen Premium Tribune

Beleef het samen op de Max Verstappen Tribune

Op de officiële Max Verstappen Tribune in Hongarije zit je van vrijdag 31 juli t/m zondag 2 augustus 2020 drie dagen lang met je neus bovenop de actie. Je hebt toegang tot de zittribune waar je zicht hebt op de laatste bocht, aan het begin van het rechte stuk en waarbij je schuin zicht hebt op de pitsingang.

De sfeer op deze tribune is geweldig en aan de overkant is een groot TV scherm zodat je niets van de actie hoeft te missen. 

Tickets voor de Max Verstappen Tribune in Hongarije zijn exclusief verkrijgbaar via Verstappentravel.nl, dus grijp snel je kans! 

 • Max Verstappen Tribune Hongarije

 • Speciale tribune gereserveerd voor Max Verstappen fans

 • Genummerde zitplaatsen en tv-scherm

 • Uniek zicht op de baan en actie

 • Inclusief Premium Box en kans op unieke prijzen

Kans op Paddock Tours met bezoek aan de Red Bull Racing pitbox

Met jouw ticket voor de officiële Max Verstappen Tribune, maak je kans op exclusieve toegang tot de wereld van Max Verstappen.

In samenwerking met Max Verstappen en Red Bull Racing mogen we tijdens het GP-weekend van Hongarije VIP Tours (voor 2 personen) door de Formule 1 Paddock - inclusief bezoek aan de Red Bull Racing pitbox - weggeven.

Een unieke ervaring: dichterbij kun je niet komen!

De Paddock Tours zullen verloot worden onder de toeschouwers op deze Max Verstappen Tribune!

Max Verstappen PREMIUM Box

Bij ieder ticket voor de Max Verstappen Tribune ontvang je een speciale Max Verstappen Premium Box met exclusieve inhoud. Deze limited edition metalen box is jouw start van de aanloop naar een geweldig weekend op de Hungaroring in Hongarije.

Met deze speciaal geselecteerde Max Verstappen producten reis je goed voorbereid af naar Hongarije. Bovendien kun je ter plekke op het circuit in stijl voor de dag komen met een origineel oranje Max Verstappen support t-shirt en Verstappen Travel gymtas. 

Inhoud exclusieve Max Verstappen Premium Box*: 

 • Limited edition Max Verstappen metalen box

 • Max Verstappen oranje support t-shirt*

 • Max Verstappen lanyard met tickethouder

 • Verstappen Travel keyring

 • Verstappen Travel gymtas

* = Inhoud van de Premium Box en afbeeldingen zijn onder voorbehoud.

Hongarije_2020_5

Praktische Informatie

Een ticket bestellen via Verstappentravel.nl verzekert je van een plaats op de originele Max Verstappen Tribune. Organiseer dit Grand Prix-bezoek tot in de puntjes door ook te denken aan vervoer en verblijf. Deze zaken regel je zelf; wij geven slechts een aantal tips. Zorg dat je op tijd vertrekt en voldoende spullen meeneemt. Een oranje support t-shirt krijg je van ons.

Accommodaties

In de omgeving van het circuit Hungaroring nabij Boedapest (Hongarije) zijn verschillende accomodaties te vinden, uiteenlopend van hotels tot appartementen en campings. Boek een van de officieel aangewezen campings via GP Ticket Shop.

Reizen

De luchthaven van Boedapest (Ferihegy) ligt op 40 kilometer ten zuiden van het circuit.  

Met de auto is de Hungaroring bereikbaar. Vanuit Nederland is het ongeveer 13 uur rijden (zonder stops). 
Er is een openbare parkeergelegenheid bij het circuit.

Zie voor meer informatie over de bereikbaarheid de website van het circuit: https://hungaroring.hu

Activiteit Dag Tijdstip (lokaal)
1e Vrije training vrijdag 31 juli 2020 11:00 - 12:30 uur
2e Vrije training vrijdag 31 juli 2020 15:00 - 16:30 uur
3e Vrije training zaterdag 1 augustus 2020 12:00 - 13:00 uur
Kwalificatie zaterdag 1 augustus 2020 15:00 - 16:00 uur
Race zondag 2 augustus 2020 15:10 - 17:00 uur
Podium zondag 2 augustus 2020 +/- 17:00 uur
Onder voorbehoud van het definitieve tijdschema van de FIA/FOM.

FAQ

Wie is Verstappentravel.nl?

Verstappentravel.nl is de enige officiële website die tickets aanbiedt voor de Max Verstappen Tribune. Wij werken als enige rechtstreeks voor Max Verstappen en Verstappen Management. Verstappentravel.nl houdt kantoor in hetzelfde pand als waar de officiële Max Verstappen store is gevestigd.

Wat zijn de mogelijkheden voor kinderen tot en met 13 jaar?

Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor € 49,00 een ticket worden besteld. Bij dit ticket is eveneens een exclusieve Max Verstappen Premium Box gevoegd. Per ticket voor volwassenen kunnen twee kindertickets verkregen worden. Om de leeftijd van het kind te controleren, is hij/zij verplicht een legitimatiebewijs mee te nemen naar het circuit. Beslissend voor de hoogte van de ticketprijs is de leeftijd van het kind bij aanvang van het GP-weekend (31 juli 2020) en niet het moment van aanschaf.

Wanneer worden de tickets verzonden?

Na het plaatsen van een bestelling kan het even duren voordat deze wordt verzonden. De indeling van de tribune is bijvoorbeeld nog niet definitief of wij wachten nog op de laatste bijbehorende producten. Bestellingen worden op diverse vaste momenten verzonden. Uiterlijk 4 weken voor aanvang van de GP van Hongarije 2020 ontvang je de tickets inclusief bijbehorende producten. Voorafgaand aan de (aangetekende) verzending ontvang je van ons een e-mailbericht met een link naar de track & trace code.

Worden de MV Premium Box en het support t-shirt eerder verzonden?

Je ontvangt de MV Premium Box en het oranje support t-shirt tegelijk met het ticket: zie "Wanneer worden de tickets verzonden?" 

Wanneer worden de prijzen verloot?

Een Paddock Tour wordt uiterlijk één week voor aanvang van de GP verloot. Alleen personen die via Verstappentravel.nl een ticket hebben gekocht, maken kans op de prijzen. Winnaars dienen het originele ticket met het winnende stoelnummer te kunnen overleggen om hun prijs in ontvangst te nemen.

Waar kan ik met de auto parkeren?

Informatie over parkeren staat ter plekke bij het circuit aangegeven. Volg de borden en aanwijzigen aldaar. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent.

Ik ben al eerder dan 4 weken voor de Grand Prix op vakantie, wat nu?

Het is goed mogelijk dat het ticket en toebehoren eerder worden verstuurd. Het is verstandig om ons op de hoogte te brengen zodat wij samen kunnen kijken naar alternatieven. Zie onze contactpagina.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij elke bestelling rekenen wij verzendkosten. Dit is voor het afhandelen van de tickets en het (aangetekend) versturen van de producten. Verzendkosten bedragen binnen Nederland € 8,50.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja, na verzending ontvang je een e-mail met een link naar de track & trace code om de bestelling te kunnen volgen. Verzenden gebeurt aangetekend.

Ik woon in het buitenland, kunnen jullie daar ook bezorgen?

Wij verzenden enkel naar een adres in Nederland, België of Luxemburg.

Hoe geef ik een adreswijziging door?

Stuur een e-mail naar: info@verstappentravel.nl met het oude adres, het ordernummer, het e-mailadres (gebruikt bij de bestelling) en het gewenste nieuwe adres. De adreswijziging is pas verwerkt bij ons wanneer je een bevestiging hebt ontvangen.

Ik ben overdag niet thuis. Kan ik mijn pakket ook op mijn werk laten bezorgen?

De pakketten worden doorgaans 's avonds bezorgd. Het is ook mogelijk een ander afleveradres te kiezen. Wanneer u niet thuis bent laat de bezorger een briefje achter, een ander bezorgmoment kiezen is dan via internet mogelijk.

Ik ben mindervalide. Zijn er aangepaste faciliteiten voor mij?

De tribune waarvoor wij tickets verkopen is helaas niet rolstoeltoegankelijk en er zijn geen plaatsen voor mindervalide bezoekers. Mogelijkheden voor mindervalide bezoekers kun je vinden op de website van het evenement https://hungaroring.hu

Wat mag ik meenemen het circuit op?

De organisatie van het evenement bepaalt welke zaken er wel of niet het circuit op mogen. Zie de website van het circuit voor meer informatie: https://hungaroring.hu

Mag ik ook op het staanplaatsgedeelte komen?

Ja, de tribunekaart is een toegangskaart tot het circuit met daarbij een (gereserveerde) zitplaats op de desbetreffende tribune. Met deze kaart mag je dus ook in het staanplaatsgedeelte komen.

Ik koop meerdere tickets voor volwassenen en/of kinderen. Zitten wij naast elkaar?

Bij genummerde plaatsen zorgen wij ervoor dat de bestelde kaarten in dezelfde order opeenvolgende zitplaatsen toegewezen krijgen. Doorgaans is dit naast elkaar, maar het kan ook overgaan in een volgende rij. In uitzonderlijke situaties kan hiervan afgeweken worden; dit doen wij dan altijd in overleg.

Kan ik zelf aangeven waar ik wil zitten op de tribune?

De Max Verstappen Tribune heeft genummerde plaatsen en hier is het niet mogelijk zelf aan te geven waar je wilt gaan zitten. Wij zorgen ervoor dat tickets in dezelfde bestelling zitplaatsen bij elkaar zijn. Doorgaans is dit naast elkaar, maar het kan ook overgaan in een volgende rij. In uitzonderlijke situaties kan hiervan afgeweken worden; dit doen wij altijd in overleg.

Moet ik een account aanmaken om een bestelling te plaatsen?

Nee, je kunt ook zonder een account een bestelling plaatsen. Het voordeel van het aanmaken van een account is wel dat je een overzicht van jouw (eerdere) bestellingen hebt.

Als ik een bestelling voor tickets heb geplaatst, kan ik die dan ontbinden/herroepen?

Als je een bestelling voor tickets hebt geplaatst, is het niet mogelijk om de bestelling te ontbinden/herroepen, omdat het tijdsgebonden tickets betreft.

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS ALS EERSTE