Klik HIER voor het laatste nieuws m.b.t. Oostenrijk, Hongarije en België 2020!

Officiële Max Verstappen Tribune Boek eenvoudig en snel +31 (0) 85 90 23 674

BIJ ONS EEN GRATIS SUPPORT T-SHIRT BIJ BRONS TICKETS VOOR DE GP VAN BELGIË 2020

Flag_Hun

 

Volwassen Brons ticket € 150,00

Volwassen ticket Brons (staanplaats gedeelte) GP België 2020 voor het gehele weekend inclusief gratis support t-shirt.

Kids Brons ticket € 25,00

Kids (tot en met 15 jaar) ticket Brons (staanplaats gedeelte) GP België 2020 voor het gehele weekend inclusief gratis support t-shirt.

Beleef het samen op de Max Verstappen Premium Tribune

Beleef het samen

Brons weekend tickets voor de GP van België 2020 van vrijdag 28 augustus t/m zondag 30 augustus 2020. Je hebt toegang tot het (staanplaats) gedeelte brons. Het circuit wordt gezien als de thuisbasis van Max, dus de sfeer tijdens deze race is grandioos. 

  • Toegang tot het gedeelte Brons op het circuit

  • Vrije plaats keuze

  • Uniek zicht op de baan en actie

Exclusief bij Verstappentravel één gratis oranje support t-shirt t.w.v. € 24,95 bij elk ticket (op te halen bij Verstappentravel naast het circuit).

* = Afbeeldingen zijn onder voorbehoud. / T-shirt is alleen bij het circuit af te halen.

Dit block is niet van toepassing, css update hide en hide 1e usp top desktop

Dit block is niet van toepassing

Praktische Informatie

Een Brons ticket bestellen via Verstappentravel.nl verzekert je van een staanplaats binnen het Brons gedeelte. Organiseer dit Grand Prix-bezoek tot in de puntjes door ook te denken aan vervoer en verblijf. Deze zaken regel je zelf; wij geven slechts een aantal tips. Zorg dat je op tijd vertrekt en voldoende spullen meeneemt. Een oranje support t-shirt krijg je van ons.

Accommodaties

In de omgeving van het circuit Spa-Francorchamps in Stavelot (België) zijn verschillende campings.

Reizen

De luchthaven van Luik ligt op 56 kilometer van het circuit in Stavelot, de luchthaven van Maastricht op 71 kilometer en de luchthaven van Brussel-Zaventem ligt op 134 kilometer van het circuit. Voor meer informatie zie het toegangsplan.

Met de trein reis je het beste naar Francorchamps. Voor meer informatie over de treinreis in België kun je het beste kijken op de website van het circuit bij het toegangsplan.

Met de auto is het circuit Spa-Francorchamps bereikbaar. Vanuit Maastricht is het ongeveer een uur rijden. Parkeren bij het circuit is goed geregeld, echter is het er erg druk. De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen zijn afhankelijk van het Brons gedeelte waar je naartoe gaat. Via de website van SpaGrandPrix kun je eventueel alvast je parkeertickets bestellen.

De organisatie adviseert om vóór 07.00 uur in Stavelot te zijn. 

Activiteit Dag Tijdstip (lokaal)
1e Vrije training vrijdag 28 augustus 2020 11:00 - 12:30 uur
2e Vrije training vrijdag 28 augustus 2020 15:00 - 16:30 uur
3e Vrije training zaterdag 29 augustus 2020 12:00 - 13:00 uur
Kwalificatie zaterdag 29 augustus 2020 15:00 - 16:00 uur
Race zondag 30 augustus 2020 15:10 - 17:00 uur
Podium zondag 30 augustus 2020 +/- 17:00 uur

Onder voorbehoud van het definitieve tijdschema van de FIA/FOM.

FAQ

Wie is Verstappentravel.nl?

Verstappentravel.nl is de enige officiële website die tickets aanbiedt voor de Max Verstappen Tribune, ook bieden wij tickets aan voor het Brons staanplaats gedeelte tijdens de GP van België. Wij werken als enige rechtstreeks voor Max Verstappen en Verstappen Management. Verstappentravel.nl houdt kantoor in hetzelfde pand als waar de officiële Max Verstappen store is gevestigd.

Wat zijn de mogelijkheden voor kinderen tot en met 15 jaar?

Voor kinderen tot en met 15 jaar kan voor een gereduceerd tarief een ticket worden besteld. Om de leeftijd van het kind te controleren, is hij/zij verplicht een legitimatiebewijs mee te nemen naar het circuit. Beslissend voor de hoogte van de ticketprijs is de leeftijd van het kind bij aanvang van het GP-weekend (28 augustus 2020) en niet het moment van aanschaf.

Wanneer worden de tickets verzonden?

Na het plaatsen van een bestelling kan het even duren voordat de tickets digitaal worden verzonden. Uiterlijk 4 weken voor aanvang van de GP van België 2020 ontvang je de tickets digitaal.

Wanneer/hoe krijg ik het oranje support t-shirt?

LET OP: het oranje support t-shirt kan alleen ter plekke op het circuit, bij het Info Point van Verstappen Travel, afgehaald worden.

Waar kan ik met de auto parkeren?

De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen zijn afhankelijk van welk Brons-gedeelte je gebruik maakt. Er worden kosten in rekening gebracht voor de parkeerplaatsen. Via de website van SpaGrandPrix kun je eventueel alvast je parkeertickets bestellen. Zorg ervoor dat je op tijd bent.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij Brons tickets worden geen verzendkosten berekend, de tickets worden digitaal verstuurd.

Ik woon in het buitenland, kunnen jullie daar ook bezorgen?

Wij verwerken enkel bestellingen naar een adres in Nederland, België of Luxemburg.

Ik ben mindervalide. Zijn er aangepaste faciliteiten voor mij?

Mogelijkheden voor mindervalide bezoekers kun je vinden op de website van het evenement (http://www.spa-francorchamps.be/nl).

Wat mag ik meenemen het circuit op?

De organisatie van het evenement bepaalt welke zaken er wel of niet het circuit op mogen. Zie voor meer informatie: https://www.spagrandprix.com/nl/infos-pratiques.

Mag ik ook op het staanplaatsgedeelte komen?

Ja, het ticket is een toegangskaart tot het staanplaatsgedeelte.

Moet ik een account aanmaken om een bestelling te plaatsen?

Nee, je kunt ook zonder een account een bestelling plaatsen. Het voordeel van het aanmaken van een account is wel dat je een overzicht van jouw (eerdere) bestellingen hebt.

Als ik een bestelling voor tickets heb geplaatst, kan ik die dan ontbinden/herroepen?

Als je een bestelling voor tickets hebt geplaatst, is het niet mogelijk om de bestelling te ontbinden/herroepen, omdat het tijdsgebonden tickets betreft.

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS ALS EERSTE