Klik HIER voor het laatste nieuws m.b.t. Oostenrijk, Hongarije en België 2020!

Officiële Max Verstappen Tribune Boek eenvoudig en snel +31 (0) 85 90 23 674

ALLEEN BIJ ONS BESTEL JE TICKETS VOOR DE OFFICIËLE MAX VERSTAPPEN TRIBUNE IN BELGIË

Flag_Hun

 

Max Verstappen Tribune + Box € 275,00
Tickets GP België: 28-30 Augustus 2020
 • Max Verstappen Premium Tribune
 • Speciale tribune gereserveerd voor Max Verstappen fans
 • Genummerde zitplaatsen
 • Uniek zicht op de baan en actie
 • Inclusief Premium Box en kans op unieke prijzen
Max Verstappen PREMIUM Box*
 • Limited edition Max Verstappen metalen box
 • Max Verstappen oranje support t-shirt*
 • Max Verstappen lanyard met tickethouder
 • Verstappen Travel keyring
 • Verstappen Travel gymtas
Maak kans op unieke race items van max
 • Gesigneerde Red Bull Racing (replica) helm
 • Gesigneerde Red Bull Racing race overall

MAAK daarnaast kans OP

 • Paddock Tours voor 2 personen, met een rondleiding door de F1-paddock en bezoek aan de Red Bull Racing pitbox!

* = Inhoud van de Premium Box en afbeeldingen zijn onder voorbehoud. / T-shirt is alleen bij het circuit af te halen.

 

Beleef het samen op de Max Verstappen Premium Tribune

Beleef het samen op de Max Verstappen Tribune

Op de officiële Max Verstappen Tribune in België zit je van vrijdag 28 augustus t/m zondag 30 augustus 2020 drie dagen lang met je neus bovenop de actie. Je hebt toegang tot de zittribune waar je zicht hebt op de bocht 'Pouhon'. In deze dubbele linkerbocht worden snelheden van meer dan 250 kilometer per uur bereikt.

Het circuit wordt gezien als de thuisbasis van Max, dus de sfeer op deze tribune is grandioos. Aan de overkant is een groot TV scherm zodat je niets van de actie hoeft te missen.

Tickets voor de Max Verstappen Tribune in België zijn exclusief verkrijgbaar via Verstappentravel.nl, dus grijp snel je kans!

 • Max Verstappen Tribune België

 • Speciale tribune gereserveerd voor Max Verstappen fans

 • Genummerde zitplaatsen

 • Uniek zicht op de baan en actie

 • Inclusief Premium Box en kans op unieke prijzen

KANS OP EXCLUSIEVE PRIJZEN ZOALS ORIGINELE RACE ITEMS VAN MAX

Met jouw ticket voor de officiële Max Verstappen Tribune, maak je kans op exclusieve toegang tot de wereld van Max Verstappen. In samenwerking met Max Verstappen en Red Bull Racing mogen we tijdens het GP-weekend van België VIP Tours (voor 2 personen) door de Formule 1 Paddock - inclusief bezoek aan de Red Bull Racing pitbox - weggeven. Dichterbij kun je niet komen!

Daarnaast maakt iedereen met een ticket kans op unieke race items van Max. Win originele door Max gesigneerde memorabilia: 

 • Red Bull Racing (replica) helm

 • Puma Red Bull Racing race overall

Elk item zal verloot worden onder de toeschouwers op deze Max Verstappen Tribune!

Max Verstappen PREMIUM Box

Bij ieder ticket voor de Max Verstappen Tribune ontvang je een speciale Max Verstappen Premium Box met exclusieve inhoud. Deze limited edition metalen box is jouw start van de aanloop naar een geweldig weekend op Spa-Francorchamps in België.

Met deze speciaal geselecteerde Max Verstappen en Red Bull Racing producten reis je goed voorbereid af naar Spa-Francorchamps. Bovendien kun je ter plekke op het circuit in stijl voor de dag komen met een origineel oranje Max Verstappen support t-shirt en Red Bull Racing gymtas. 

Inhoud exclusieve Max Verstappen Premium Box*: 

 • Limited edition Max Verstappen metalen box

 • Max Verstappen oranje support t-shirt*

 • Max Verstappen lanyard met tickethouder

 • Verstappen Travel keyring

 • Verstappen Travel gymtas

* = Inhoud van de Premium Box en afbeeldingen zijn onder voorbehoud. / T-shirt is alleen bij het circuit af te halen.

Belgie_2020_Tribune_3

Praktische Informatie

Een ticket bestellen via Verstappentravel.nl verzekert je van een plaats op de originele Max Verstappen Tribune. Organiseer dit Grand Prix-bezoek tot in de puntjes door ook te denken aan vervoer en verblijf. Deze zaken regel je zelf; wij geven slechts een aantal tips. Zorg dat je op tijd vertrekt en voldoende spullen meeneemt. Een oranje support t-shirt krijg je van ons.

Accommodaties

In de omgeving van het circuit Spa-Francorchamps in Stavelot (België) zijn verschillende campings. Camping Green is het dichtst bij de tribune.

Reizen

De luchthaven van Luik ligt op 56 kilometer van het circuit in Stavelot, de luchthaven van Maastricht op 71 kilometer en de luchthaven van Brussel-Zaventem ligt op 134 kilometer van het circuit. Voor meer informatie zie het toegangsplan.

Met de trein reis je het beste naar Francorchamps. Voor meer informatie over de treinreis in België kun je het beste kijken op de website van het circuit bij het toegangsplan.

Met de auto is het circuit Spa-Francorchamps bereikbaar. Vanuit Maastricht is het ongeveer een uur rijden. Parkeren bij het circuit is goed geregeld, echter is het er erg druk. De dichtstbijzijnde parkeerplaats is Car Park Red. Via de website van SpaGrandPrix kun je eventueel alvast je parkeertickets bestellen.

De organisatie adviseert om vóór 07.00 uur in Stavelot te zijn.

Activiteit Dag Tijdstip (lokaal)
1e Vrije training vrijdag 28 augustus 2020 11:00 - 12:30 uur
2e Vrije training vrijdag 28 augustus 2020 15:00 - 16:30 uur
3e Vrije training zaterdag 29 augustus 2020 12:00 - 13:00 uur
Kwalificatie zaterdag 29 augustus 2020 15:00 - 16:00 uur
Race zondag 30 augustus 2020 15:10 - 17:00 uur
Podium zondag 30 augustus 2020 +/- 17:00 uur
Onder voorbehoud van het definitieve tijdschema van de FIA/FOM.

FAQ

Wie is Verstappentravel.nl?

Verstappentravel.nl is de enige officiële website die tickets aanbiedt voor de Max Verstappen Tribune. Wij werken als enige rechtstreeks voor Max Verstappen en Verstappen Management. Verstappentravel.nl houdt kantoor in hetzelfde pand als waar de officiële Max Verstappen store is gevestigd.

Wat zijn de mogelijkheden voor kinderen tot en met 15 jaar?

Voor kinderen tot en met 15 jaar kan voor € 150,00 een ticket worden besteld. Bij dit ticket is eveneens een exclusieve Max Verstappen Premium Box gevoegd. Per ticket voor volwassenen kunnen twee kindertickets verkregen worden. Om de leeftijd van het kind te controleren, is hij/zij verplicht een legitimatiebewijs mee te nemen naar het circuit. Beslissend voor de hoogte van de ticketprijs is de leeftijd van het kind bij aanvang van het GP-weekend (28 augustus 2020) en niet het moment van aanschaf.

Wanneer worden de tickets verzonden?

Na het plaatsen van een bestelling kan het even duren voordat deze wordt verzonden. De indeling van de tribune is bijvoorbeeld nog niet definitief of wij wachten nog op de laatste bijbehorende producten. Bestellingen worden op diverse vaste momenten verzonden. Uiterlijk 4 weken voor aanvang van de GP van België 2020 ontvang je de e-tickets en de bijbehorende producten (m.u.v. het t-shirt). Voorafgaand aan de (aangetekende) verzending ontvang je van ons een e-mailbericht met een link naar de track & trace code.

Worden de MV Premium Box en het support t-shirt eerder verzonden?

Je ontvangt de MV Premium Box in dezelfde periode als het e-ticket: zie "Wanneer worden de tickets verzonden?". LET OP: het oranje support t-shirt kan alleen ter plekke op het circuit, bij het Info Point van Verstappen Travel, afgehaald worden. 

Wanneer/hoe krijg ik het oranje support t-shirt?

LET OP: het oranje support t-shirt kan alleen ter plekke op het circuit, bij het Info Point van Verstappen Travel, afgehaald worden. 

Wanneer worden de prijzen verloot?

Prijzen worden op verschillende momenten verloot. Een Paddock Tour bijvoorbeeld uiterlijk één week voor aanvang van de GP.  Andere prijzen zijn door Max gesigneerde en gedragen items tijdens de GP van België. Deze prijzen worden op zijn vroegst na afloop van de race en uiterlijk binnen 1 maand na de race verloot. Alleen personen die via Verstappentravel.nl een ticket hebben gekocht, maken kans op de prijzen..

Waar kan ik met de auto parkeren?

De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen zijn Car Park Red en Car Park Green. Er worden kosten in rekening gebracht voor de parkeerplaatsen. Via de website van SpaGrandPrix kun je eventueel alvast je parkeertickets bestellen. Zorg ervoor dat je op tijd bent.

Ik ben al eerder dan 4 weken voor de Grand Prix op vakantie, wat nu?

Het is goed mogelijk dat het ticket en toebehoren eerder worden verstuurd. Het is verstandig om ons op de hoogte te brengen zodat wij samen kunnen kijken naar alternatieven. Zie onze contact pagina.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij elke bestelling rekenen wij verzendkosten. Dit is voor het afhandelen van de tickets en het (aangetekend) versturen van de producten. Verzendkosten bedragen binnen Nederland € 8,50.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja, na verzending ontvang je een e-mail met een link naar de track & trace code om de bestelling te kunnen volgen. Verzenden gebeurt aangetekend.

Ik woon in het buitenland, kunnen jullie daar ook bezorgen?

Wij verzenden enkel naar een adres in Nederland, België of Luxemburg.

Hoe geef ik een adreswijziging door?

Stuur een e-mail naar: info@verstappentravel.nl met het oude adres, het ordernummer, het e-mailadres (gebruikt bij de bestelling) en het gewenste nieuwe adres. De adreswijziging is pas verwerkt bij ons wanneer je een bevestiging hebt ontvangen.

Ik ben overdag niet thuis. Kan ik mijn pakket ook op mijn werk laten bezorgen?

Het is mogelijk een ander afleveradres te kiezen.

Ik ben mindervalide. Zijn er aangepaste faciliteiten voor mij?

De tribune waarvoor wij tickets verkopen is helaas niet rolstoeltoegankelijk en er zijn geen plaatsen voor mindervalide bezoekers. Mogelijkheden voor mindervalide bezoekers kun je vinden op de website van het evenement (http://www.spa-francorchamps.be/nl).

Wat mag ik meenemen het circuit op?

De organisatie van het evenement bepaalt welke zaken er wel of niet het circuit op mogen. Zie voor meer informatie: https://www.spagrandprix.com/nl/infos-pratiques.

Mag ik ook op het staanplaatsgedeelte komen?

Ja, de tribunekaart is een toegangskaart tot het circuit met daarbij een (gereserveerde) zitplaats op de desbetreffende tribune. Met deze kaart mag je dus ook in het staanplaatsgedeelte komen.

Ik koop meerdere tickets voor volwassenen en of kinderen. Zitten wij naast elkaar?

Bij genummerde plaatsen zorgen wij ervoor dat de bestelde kaarten in dezelfde order opeenvolgende zitplaatsen toegewezen krijgen. Doorgaans is dit naast elkaar, maar het kan ook overgaan in een volgende rij. In uitzonderlijke situaties kan hiervan afgeweken worden; dit doen wij dan altijd in overleg.

Kan ik zelf aangeven waar ik wil zitten op de tribune?

De Max Verstappen Tribune heeft genummerde plaatsen en hier is het niet mogelijk zelf aan te geven waar je wilt gaan zitten. Wij zorgen ervoor dat tickets in dezelfde bestelling zitplaatsen bij elkaar zijn. Doorgaans is dit naast elkaar, maar het kan ook overgaan in een volgende rij. In uitzonderlijke situaties kan hiervan afgeweken worden; dit doen wij altijd in overleg.

Moet ik een account aanmaken om een bestelling te plaatsen?

Nee, je kunt ook zonder een account een bestelling plaatsen. Het voordeel van het aanmaken van een account is wel dat je een overzicht van jouw (eerdere) bestellingen hebt.

Als ik een bestelling voor tickets heb geplaatst, kan ik die dan ontbinden/herroepen?

Als je een bestelling voor tickets hebt geplaatst, is het niet mogelijk om de bestelling te ontbinden/herroepen, omdat het tijdsgebonden tickets betreft.

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS ALS EERSTE